از سن بیست سالگی تا سن سی سالگی بهترین سن ما است و بهترین دوران ما! همه ما می دانیم که این دوران هیچ زمان تکرار نخواهد شد. (به عبارتی دورانی طلایی) مانند دوران مدرسه که هیچ وقت ان هم میزی و هیچ زمانی ان معلم ها تکرار نمی شوند! و هر لحظه که انسان گذری با ذهنش به ان دوران و خاطرات می زند، چیزی جز غم و حالتی اندوه برای انسان نمی ماند ولی مهم اینجاست که همیشه یک سوال در ذهن ما بوجود می اید و ان هم این است که (چگونه گذرانده ای) خود من که دوست و همراهم در این دوران میز و کلاس و درس و کتاب و صندلی تک نفره بود و همیشه و هر زمان که یادم هست یا روی صندلی بودن در حال یادگیری بودم یا پشت یک سیستم کامپیوتری، و در همه حال در حال (مطالعه) ببینید هیچوقت از (مطالعه دست نکشید) همیشه کتاب بخوانید در موبایل، تبلت، مترو، اتوبوس واحد، در کلاس درس یا هر جایی که فکرش را بکنید. باور کنید همین مطالعه نسبت به آن کسی که بی مطالعه است زمین تا اسمان تفاوت دارد.
یاد ان دوران بخیر وقتی ادم به ان دوران ها و لحظات فکر می کند حاظر است همه چیزش را بدهد و برگردد به ان دوران و فقط 5 دقیقه پشت ان میز با ان فضا بنشیند. ولی افسوس که ان دوران هیچ وقت در این دنیا قابل بازگشت نیست.
*دیروز که در کلاس درس زبان انگلیسی یک استاد خوب و خوش برخورد و صبور بودم قبل از امدن استاد عزیز و گرامی به کلاس من 20 الی 25 دقیقه زودتر در کلاس درس حاضر می شوم به این فکر بودم که واقعا عمر از 20 تا 30 سالگی با چه شدتی از کنار مشکلات و سختی ها عبور می کند و به خودم امدم دیدم وای خدای من ما در چه مرتبه و در چه جایی هستیم اصلا باورم نمیشد زمان انقدر زود بگذرد.
ولی سعی دارم در این قسمت به مطالعه کتاب هایی که داشتم اشاره کنم، و باور کنید هر کدام را از کسی شنیدم از کودک 10 ساله که کتاب معرفی کرد و من پیگیر ان شدم بگیرد تا پروفسور دانشگاه تهران، یا از اساتید یا مقام های عالی رتبه یا از تلویزیون بگیرید تا غیره که چه کتاب هایی که هر کدام را یا از کتابخانه تهیه کردم، یا ان ها را خریداری کردم و سعی کردم در این دوران زمانم را صرف مطالعه کتاب های درسی و غیر درسی یا به صورتی که هیچ ارتباطی به رشته و گرایش من نداشت را مطالعه کنم.
اولین کتابی که در دوران بیست سالگی خواندم:
البته این نکته را بگویم کتاب های زیادی را ان زمان مطالعه کردم ولی تاثیرگذارترین ان ها کتاب قضاوت های حضرت علی (ع) بود.
در طول این چند سال کتاب های زیادی را مطالعه کردم و سعی کردم برای شما در اینجا معرفی و توضیح مختصری در مورد ان ها در اینجا قرار دهم.
کتابی به شدت تاثیر گذار در دوران طلایی حتما این کتاب را بگیرید و بخوانید البته کتاب های زیادی را نوشته و روانه بازار کرده است.
(استاد جیم ران و کریس وایدنر) دو استاد عالی و ناب در زمینه موفقیت:
12 ستون موفقیت: داستانی کوتاه و قابل درک و فهم از زندگی فردی به نام میشل جونز که فداکاری را در سر می پروراند که گویی زندگیش به پایانی مرگبار نزدیک شده است. به همین دلیل او با پیرمردی ملاقات می کند که در مورد دورازده ستون موفقیت با او صحبت می کند.
ستون اول : پیشرفت شخصی
مثلا پیشرفت شخصی خود ما: درس، تحقیق و پژوهش، اخلاق، رفتار، و هزاران چیز دیگر ایا
یشرفت داشته ایم در ترم های دانشگاهی در رشته ای که داشته ایم در افکارمان در نحوه زندگی کردنمان که پیشرفت شخصی شامل حال همه این ها می شود.
ستون دوم: سلامت همه جانبه
بعد مادی (جسم)
بعد معنوی (اراده، احساس، عقل)
بعد روح (بخشی از ما که فراتر از این دنیاست)
مثلا یک بعدش را می گویم در این دوران طلایی که داشته اید: نکشیدن قلیان، نخوردن مشروبات الکلی، نکشیدن سیگار، نخوردن غذاهایی که برای انسان مضر و سم است به این ترتیب شما از نظر سلامتی یک جانب را دارید. حتی قرار نگرفتن در معرض کسانی که سیگار می کشند و با شما صحبت می کنند .خود ما که گاهی اوقات با دوست عزیزمان به یک مکان تفریحی می رویم زمانی که دود سیگار می اید شاید بارها شده 15 الی 20 بار مکانمان را تغییر داده ایم.
ستون سوم: هدیه روابط
روابط مانند باغی است که شما باید در ان کشت کنید از زبان استاد جیم ران
ستون چهارم: دستیابی به اهداف
بارها و بارها گفته ام که شما باید اهدافتان را بنویسید که نوشتن اهداف ان ها را به واقعیت تبدیل می کند.
یک روش خوب برای بررسی میزان پیشرفتتان شامل (برنامه ریزی، انجام، بررسی و تطابق می باشد.)
ستون پنجم: استفاده درست از زمان
بهترین فرصت ها ان هایی هستند که با اهداف کلی شما در یک ردیف قرار دارند. تفاوت میان ضروری بودن و مهم بودن را درک کن.
ستون ششم: اطرافت را با ادم های خوب احاطه کن
به جمع های ساده ملحق نشو رشد نخواهی کرد. اطرافتان را با ادم های برنده و ادم های موفق احاطه کنید.
ستون هفتم: تمام طول عمرت را مشغول اموختن باش
تمام عمر شما مربوط به پس از تحصیلات رسمی شماست. خود اموزی باعث خوشبختی شما می شود.
ستون هشتم: زندگی یک معامله است
معامله یعنی تاثیر گذاری و تاثیر گذاری کلید یک زندگی موفق است.
هنر و مهارت تاثیر گذاری را یاد بگیر.
ستون نهم: ثروت از پیشرفت شخصیتی بالاتر پیشی نمی گیرد.
پول مشکلات زندگی را حل نمی کند، ممکن است ان را از دست بدهید به خاطر ان تحت تعقیب قرار بگیریدو یا ممکن است ان را از شما بند. مهم شخصیتی است که شما بدست می اورید. فردی باش که ارزش تو میلیون دلاری باشد.
ستون دهم: هر معاشرتی زمینه درک مشترک را به همراه دارد.
معاشرت سخت است ولی در همه ارتباطات مهم است. برای مردم مهم نیست که تو چقدر می دانی مهم این است که تو چقدر اهمیت قائل می شوی.
ستون یازدهم: دنیا همیشه می تواند رئیس بزرگتر دیگری داشته باشد.
به مردم علاقه مند باش نه فقط به خاطر منفعتی که برای تو دارند.
ستون دوازدهم: میراثی به جا بگذار
زندگی کوتاه است نمی توانی انتخاب کنی که چند سال عمر داشته باشی اما می توانی انتخاب کنی که چقدر خوب زندگی کنی. گونه ای زندگی کن که از نظر مالی، معنوی، عقلی، جسمی، و ارتباطی به دیگران کمک کنی.
وب سایت استاد جیم ران را هم قرار دادیم تا کسانی که به زبان انگلیسی مسلط هستند از مطالبی که استاد در وب سایت خود قرار می دهد استفاده و نهایت بهره و سود را ببرند.
و اما کتابی دیگری که در دوران دانشجویی خوانده ام و لذت عالی از ان در رفت و امد داشتم (استاد گرامی و عزیز چالرز داهیگ) به نام (قدرت عادت در دو جلد که فقط جلد اول ان را مطالعه کردم) کافیست فقط قدرت عادت را بخوانید به قدری این کتاب دقیق و با لسان زیبا گفته شده که دوست دارید چندین بار این کتاب را مطالعه کنید.
خلاصه ای از این کتاب در جلد اول (عادت های اشخاص):
فصل اول شامل :
*عادت های اشخاص
*چرخه عادت
*عادت ها چگونه کار می کنند؟
فصل دوم شامل :
مغز مشتاق
چگونه عادت های جدید ایجاد کنیم؟
قانون طلایی چرخه عادت
چرا دگرگونی اتفاق می افتد؟
جلد دوم زیبای کتاب استاد عزیز و گرامی :
عادت های سازمان های موفق
عادت های زیربنایی، یا تصنیف پاول اونیل
چه عادت هایی بیش تر از همه اهمیت دارند؟
استارباکس و عادت موفقیت
وقتی که قدرت اراده خودکار می شود.
قدرت یک بحران
چگونه رهبران از طریق حوادث، عادت ها را ایجاد و طراحی می کنند.
تارگت چگونه پیش از انکه شما کاری کنید، می داند چه می خواهید؟
چگونه کمپانی ها عادت ها را پیش بینی و دست کاری می کنند؟
عادت های جامعه
کلیسای سدل بک و و تحریم اتوبوس مونتگومری
جنبش ها چگونه رخ می دهند؟
نورولوژی اراده ازاد
ایا ما مسئول عادت های خود هستیم؟
وب سایت استاد چالرز داهیگ:
کتاب بعدی: اگر دانشجو هستید و واقعا یک باره می خواهید فقط تحصیل را ادامه بدهید برایتان یک پیشنهاد دارم ان هم کتاب ناب و زیبای (جادوی کار پاره وقت هست) که کمک های زیادی در این دوران دانشچویی به من کرد واقعا در یکسری جاها کار پاره وقت از 2 شغل تمام وقت بهتر است و کسب درامد بیشتری دارد. طراحی سایت یا نویسنده کتاب بودن یا ویرایش بسیاری از پروژه های تجاری بزرگ و کوچک.
این کتاب شامل:
یافتن یک فرصت کاری
سود بردن، بهتر از مزد گرفتن
جادوی کاره پاره وقت
تنظیم بادبان
قانون نسبت ها
قانون کاشت و برداشت
پرورش مهارت ها
بیایید با هم کار کنیم.
ارتباط، معرفی و تمجید (این یک را سعی کنید قاب کنید و به دیوار اتاقتان بزنید مدام جلوی چشمتان باشد.)
سزاواری در برابر نیازمندی
مهارت های شما، اینده تان را رقم می زند.
خوب زندگی کنید.
در پایان این کتاب می دانید چه جمله ای نوشته (از خدا کمک بخواهید.)
کتاب زیبا و پند دهنده (چهار میثاق)
این کتاب به گفته یک از اشنایان نزدیک به بنده 2 سال پیش دقیقا پیشنهاد گردید که من 5 بار متوالی این کتاب را مطالعه کردم گفتار و اهل قلم بودن و نویسنده این کتاب انصافا قابل تعریف و ستایش است بی شک خیلی زیبا است این کتاب در همان اوایل شما را خیلی عمیق در فکر و اندیشه فرو می برد باور کنید طوری که انگار برای چند لحظه در ان مکان و محیط حضور ندارید.
حتما پی دی اف این کتاب را مطالعه کنید.
خلاصه ای از این کتاب به نقل از وب سایت www.panteashop.ir
دون میگوئل روئیز از سرخپوستان آمریکای مرکزی است. وی اندیشه های خود را در قالب چهار میثاق نوشت و بر این باور است که انسان هرگز نباید شکست های زندگی اش را مورد قضاوت قرار دهد. پس عمل به این چهار میثاق تغییرات شگفت انگیزی را موجب می شود.
این چهار میثاق عبارتند از:
۱. با کلام خود گناه نکنید
۲. هیچ چیز را به خود نگیرید
۳. تصورات باطل نکنید
۴. همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید
دون میگوئل روئیز پس از نوشتن این کتاب موفق به دریافت نشان نیروی هوایی ایالت متحده شد که چهار میثاق روی آن حک شده بود. و هم چنین او به عنوان چهره ی ماندگار کشور مکزیک معرفی شده است.
فصل های این کتاب شامل:
اهلی شدن و رویای سیاره زمین
اولین میثاق: با کلام خود گناه نکنید.
دومین میثاق: هیچ چیز را به خود نگیرید.
سومین میثاق: تصورات باطل نکنید.
چهارمین میثاق: همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید.
راه تولتک ها به سوی ازادی-شکستن میثاق های قدیمی
رویای جدید-بهشت روی زمین
وب سایت این مدرس مکزیکی:
تصاویری از معدود کتب مطالعه شده ناب :
البته کتاب های زیادی مطالعه کرده ام اگر بخواهم کل ان ها را اینجا قرار دهم شاید بالای 50 صفحه شود، ولی در کل هدف این بود که در این 10 سال طلایی دوران خود سعی کنید:
1-بهترین تجربیات را کسب کنید.
2-بهترین مهارت ها را بیاموزید.
3-بهترین و سالم ترین تفریحات را انجام دهید.
4-به همه جای دنیا سفر کنید.
5-با همه مهربان باشید.
6-همیشه در حال تحقیقات و پژوهش باشید.
7-عمرتان را صرف کارهای بهینه و سودمند کنید.
8-همیشه و در همه زمان تلاش و سعی کنید.
9-هر بار شکست خوردید دوباره بلند شوید و ادامه دهید. قانون من نیست(قانون یک مورچه است هزاران بار از یک دیوار می افتد ولی باز تلاشش را می کند و به ان مقصد و هدف از پیش تعیین شده می رسد.)
10-اگر پول نداشتید مهم نیست ولی در این دوران طلایی تان بی عرضه نباشید.
11-همیشه گلیم خودتان را خودتان از اب بیرون بکشید.
12-اگر پشتوانه قدرتمند داشته باشید یا ثروتمند مهم نیست، مهم این است ایا می توانید روی پای خودتان بایستید.
موفق باشید.
جمله های تحول برانگیز روزانه من!
کتاب ,های ,ان ,یک ,ها ,دوران ,این کتاب ,در این ,را مطالعه ,این دوران ,عادت های ,همیشه بیشترین تلاشتان
درباره این سایت