باید خاطر نشان کنیم ما انسان ها اصلا رویه درست و پا برجایی نداریم یا مثلا چند روز رعایت می کنیم و بعداً بی خیالش می شویم. البته این درباره همه یکسان نیست و نسبت به قوای هر کسی فرق می کند و جلو رفتگی و عقب ماندگی هایی در برخی افراد دیده می شود. مثلا یک نفر چهل ساله "مشرف به مرگ است" و دیگری در هفتاد سالگی مانند یک جوان زندگی می کند و شما در همین شخص مغزی چهل ساله، معده ای پنجاه ساله، شریان هایی شصت ساله خواهید یافت اگر این طور هم باشد که عالیست.

یک زمانی می رسد که در سن پیری احساس خستگی می کنیم، قامتان خمیده می شود، اصلا یک وضعی که خودتان می دانید به چه صورت خواهد شد! دندان ها سست می شود، شنوائی گوش کم قسمت داخلی بدن از حرکت طببیعی خود منحرف گشته و خیلی چیرها در بدن ظاهر می شود.

چشمه های جوانی را باید در نظر بگیریم تا در پیری دچار مشکلات این چنین مثل چین و چروک پیشانی یا درد پا و کمر و گردن نشویم و خیلی چیزهای دیگر از جمله: غدد فوق کلیوی، غدد جنسی و غدد درقیه.

Image result for ‫جوانی تا پیری‬‎

این سه غده که نام بردم باور می کنید در قامت، در قوت، در هوش، در رفتار، در احساسات، و باری در شخصیت جسمی و روحی و اخلاقی شما موثر است.

پس فعلا زمان آن رسیده است خطاهایی که نباید اصلا مرتکب شویم را بشناسیم و یک خط مشی که باید با نهایت دقت در زمان ان ها را رعایت و  برای تغییرات جوانی از انها پیروی کنیم.

-دوست عزیز، تمام بی پروائی ها و هزاران افراط کاری را در جوانی مرتکب می شوید و لی خیال نکنید که شما مبرا از این عیب ها هستید. بنابراین این نکات برای زندگی همه ما انسان ها سودمند است."شما هنوز برای جوان بودن خیلی پیر نیستید"این تنها جمله ای است که من همیشه با خودم تکرار می کنم.

زیرا این جمله ساده و در عین حال پر معنا است که می خواهد روح تجدد و تغییرات جدید در کالبد بدمد.

Image result for ‫چاق و لاغر‬‎

اولین شرط: اراده؛ خراب کردن و از نو بنا کردن در این سنی که شما هستید به نظر شاید سخت باشد ولی شدنی است. باید میل شدید جوان ماندن را اتخاذ کنید. یعنی اراده کنید که خواستن یعنی میل شدید به جوان ماندن. پس باید به قوا و استعداداتی که باعث بیدار کردن می شود متوسل شوید. یک نکته دقیق را بگویم جبری مذهب نباشید و نگویید "ارثی است و به من ارث بدی رسیده است" ما دوستی داریم که یک نوع مریضی خیلی ساده ای دارد به اسم مخاط و می گوید ارثی است؛ چندین بار گفتیم بیا این دارو را بخور تا از این مریضی رهایی پیدا کنی ولی کو گوش شنوا. بله می گفتم یک سری ها هستند می گویند ما مزاج خرابی داریم دیگر پیر شده ایم و با این حرف ها بعید می دانم که خودش که نمی تواند به خودش کمک کند این توصیه ها کمک کند واقعا بعید است.از لحاظ منطقی همه ما می توانیم به طرز معجزه آسایی بنیه "معجزه آسا" را در نهادمان و هروقت که بخواهیم می توانیم آن را اشکار بسازیم! واقعا چرا؟ یک کلمه اراده!!!

اراده تنها نعمتی گرانبها که خداوند در ذات انسان قرار داده است همه ما انسان ها اراده داریم بعضی ها کم و بعضی ها خیلی زیاد مثلا خود ما یک درسی را چنیدن بار افتادیم شاید 3 بار ولی 4 امین بار امتحان دادیم با نمره بالا قبول شدیم تنها با چندین کلمه "من 20 می شوم خیلی اسان است کاری ندارد به امید الله پاس می شود"حالا فکر کنید اگر برعکس فکر می کردیم نه من نمی توانم خیلی سخت است من نمیفهمم بین همین من نمیفهمم تا پایان دیگر نمیفهمی چون مغز دستور داده ای دیگر نفهمد و برایش مهم نیست. پس اراده می تواند مزاج، حتی سرنوشت، رفتار، را در زندگی شما تغییر بسزایی دهد. پس بیاییم از جمله من می خواهم که نشانه ای از ناتوانی و ضعف است بپرهیزیم! به جایش وسیله ای را به کار بیندازیم که از نظر جسمی و روحی در زندگیمان حکومت کند! که عبارت است از "تلقین" به نفس می باشد. امروزه ثابت شده که هر افکاری که شما دارید یا سخنی که به کار می برید در باطنتان اثر می گذارد و همین اثرات کوچک جمع شده و یک لحظه متوجه می شوید که خاطره ای که هیچوقت محو نمی شود را در سیستم عصبی مجهول شما گذاشته است. و بعد از مدت ها این بیدار می شود و اثرات بدی را به همراه دارد مثلا ما معلمی داشتیم که باعث می شد افکار نیکو و استعداد با دوامی در ما در دوران دبیرستان و راهنمایی پدید بیاید.

و اما جمله بسیار زیبا و شگفت انگیز تلقین:تلقین به نفس دانه ایست که خود می کارید و باید از روی دانایی و فهم برگزینید: هیچوقت در کشتزار روحتان تخم گزنه یا خار نکارید بلکه تخمی بیفشانید که بتوانید روزی از حاصلش برخوردار گردید به نظرم علم یکی از ان هاست که باعث می شود به راه هایی متوسل شوید که قوا و استعدادهایتان را تقویت کند.

یک سری نکاتی که شما باید قبل از خوابیدن تکرار کنید نزد خودتان این است، (من هنوز جوان هستم و سال های جوانی بسیاری را هم در جلو دارم.) خود من اینطور هستم هر از چند ماهی انقدر تغییر می کنم که گاهی دوستانم اصلا از لحاظ چهره و تناسب اندام ما را تشخیص نمیدهند یا مثلا حاج خانم گاهی اوقات اصلا نمیشناخت بعدا که نزدیکتر می شدیم متوجه ما می شد. هر چند ماهی که عکس ها را مشاهده می کنیم متوجه تغییرات بسیار زیادی در خودمان هستیم.حالا شاید افراد دیگری هم این گونه باشند.

پس تلقین ها را فراموش نکنید: من ارده قوی ای دارم، اراده من کاملا محکم و تغییر ناپذیر است.

پس منظم باشیم و ثابت قدم./ به نظر من مرد ثابت قدم کسی است که رشته کاری را هیچوقت قطع نکرد و ثبات قدم را با ان کار ملازم سازد.

دومین شرط: مراقبت از وضع ظاهری؛ "مراقبت کردن از وضع ظاهری وضعیت جوانی را تا مدت های  زیادی حفظ می کند" مراقبت از این قسمت موجب خوشحالی می شود برای همه اتفاق افتاده، یکی که باعث مسرت بی پایان می شود  و دیگری نشاطی است که در دوستانتان و نزدیکانتان هنگام ملاقات با یکدیگر به وجود می اید. و به خاطر داشته باشید که هر چشم، شما را با لطف خاصی تماشا می کند و در جزییات ان دقیق می شود. پس منظره جوان شما را جاذب و دلربا کرده و در زندگی خود همیشه شادید و اگر هر روز در مقابل ایینه بایستید مطمئن خواهید شد که هنوز جوان هستید و همچنین مغز و سایر اعضایتان در اثر این جوانی ظاهری جوان مانده اند.

پس سعی کنیم دارای رفتار سریع، چابک، و فاتحانه باشیم، و باید لباس و پیراهن و ارایشتان را از چرک و ضایع شدن حفظ کنید.

و از جمله ای که اکثرا بعضی ها تکرار می کنند و من بدم می اید "هر چه باداباد" به ترسید که نشانه ای از سسیتی و عدم فعالیت اکثر جوان ها و میان سال هاست. البته گاهی اوقات کسانی که اعتماد به نفس پایینی دارند در اثر همین وضع ظاهری است که اگر درست باشد افزوده می شود اگر هم نباشد روز به روز کاسته می شود. ولی باید نکاتی را باز هم رعایت کرد که وضع ظاهر باید به حد اعتدال باشد دلربا و فریبنده خواهد بود. ولی دقت در این موضوع هم لازمه مراعات دیگری است یعنی اینکه ادمی باید جسما و روحا سالم و پاک باشد. ما گاهی اوقات که در کوچه یا محله یا در دانشگاه می رویم جوان هایی را می بینم که کاملا با قدی خمیده سر به پایین و نگاهش فراری یا ناتوان است.بنابراین انسان درست و سالم و صحیح باید سرش را راست نگه دارد گردنش را کشیده، شانه ها را عقب بدهد، سینه را جلو، و شکم را عقب نگه دارد و نگاهش مستقیم رو به جلو و یا در هنگام صحبت در چشم های مخاطب خیره شود. پس این فیزیک مربوط به یک روح ارام و نیرومندی می باشد نه ان.

سومین شرط: بهداشت و اغذیه؛ هیچوقت پرخوری نکنید به نظر من پرخوری عادت بدی است خیلی سال ها پیش ما با چندین نفر از دوستان به مشهد رفته بودیم قشنگ خاطرم هست مردی پیر بود که خیلی مانده بود تا سیر شود از غذا دست می کشید می گفت ادم نباید کامل سیر شود قشنگ با ان سن بالایی که داشت راه می رفت و پا به پای ما می امد بشاش و خوشحال چهره ای ارام و نورانی یا همین خواهر مادربزرگ پدری ام یعنی هر از چند ماهی که من به خانه اش می روم باور کنید 80 و خورده ای سال دارد ولی انقدر نورانی و چهره جوانی دارد که من هر سری می بینم متعجب می شوم نه مریض می شود ماشاءالله نه دارویی می خورد مسافرت هم می رود ولی عبادت و کتاب خواندن و مطالعه کتب های دینی را از قلم نمی اندازد شاید انقدر کارهای معنوی در خانه انجام می دهد با اینکه تنهایی زندگی می کند و پسر و دخترهایش هر چند ماهی می ایند و سر می زنند. اما نکته جالب و قالب توجه در بین دوستانتان، اگر دوستانی دارید که به بهداشت و اغذیه شان اهمیت نمی دهند حتما به ان ها گوشزد کنید این خوراکی یا این غذا یا این نوشیدنی مناسب تو نیست. در دوران جوانی یک سری افراد در نزدیک ما بودند که نوشیدنی های غیر مجاز میل میکردند و اصلا نمی دانستند چه مشکلاتی در بدنشان پدیدار می گردد، حالا شرعی بحثش جدا که خودتان سرچی در اینترنت بزنید متوجه می شوید ولی بعضاً بعضی ها می گویند نه خوب است نوشیدنی های الکلی و اگر کمتر باشد مشکل ندارد و غیره ولی این اشتباه است عزیز من شما نمیدانید چه ظلمی را دارید به خود می کنید عین این است که در ماشین اب و نمک بریزید.اکثر کسانی که مشروبات الکلی می خورند را ملاحظه کنید که جسمی تنبل، چشم هایی بی فروغ، دهانی باز که در وسط ان زبان سنگینی آویزان است، بدنی از کار افتاده، روحی خجل که می خواهد هر چه زودتر از جامعه فرار کند دارد. فقط در شما یک نوع نشاط آنی و زود گذر ایجاد خواهد کرد. خواننده عزیز و دوست داشتنی من، تا می توانی از این بلای جان گداز دوری جوی. که نه تنها تو را از ریخت و قیافه می اندازد بلکه همیشه شکست خورده و مقلوب ان و خود خواهی بود. (این ها نصیحت نیست تماما نکته است و تحقیقات بسیار! چه بسا که منطقی است پسرکی که در مسجد 9 سالش است هم مرا نصیحت کند من ان را قبول می کنم چون منطقی است و از ان خورده نمی گیرم بگویم پسرک کوچولو تو آمده ای مرا نصیحت کنی! نه این اشتباه است. من ان را با جان دل قبول می کنم. حتی انتقاد.)

همیشه و در هر حالت به بدن خود بقوبولانید که سه وعدا غذا کافیست در طول 24 ساعت حتی برای دهقان، کارگر، سرباز، و غیره! صبح، ظهر و شب.

اگر شادابی و کمال را می خواهید طبق اصول و چارت جلو بروید! به غیر از این باشد در کمترین سن دچار کلی عارضه و مشکلات خواهید شد که حالا سیگار و قلیان که از بعضی ها که هم کلام می شنوم می گویند تفریحی است ما به ورزش می رویم استخر میرویم و حتی پیاده روی باور کنید زمانی که شما این دو سرطان را می کشید نقاط سیاه و چرکی به بدن شما می چسبد که با هیچ چیز پاک نمی شود فقط باید ان قسمت ها را عمل جراحی کرد و این ذراتی که چسبیده اند را برداشت.

به نظرم چیزی که کاملا بی ازار است آب خالص است، اب کاملا خالص و پاکیزه.

*در مواظبت بهداشت بدن بکوشید، تنفس کنید، و همه روز ورزش بامدادان را که در چد فصل پیش بدان اشاره گردید اجرا کنید.

*همیشه پاکیزگی کامل داشته باشید، عادات نیکو داشته باشید، و قبل از صرف غذا دست هایتان را کاملا بشویید. غیر از غذاهای پاکیزه چیزی به دهان راه ندهید. از نانواهای محله و کوچه و یا شهر خواهش کنید نان را در کاغذی بپیچند یا خودتان ببرید.

*ناخن های کوتاه داشته باشید در همه زمان، دندان های خود را کاملا مواظبت کنید، دوستی دارم که شب 15 دقیقه مسواک می زند به او می گویم دندان های تو 100 سال نو و بدون هیچ خرابی باقی می ماند، انقدر دقیق و مرتب مسواک می کند منظم و مرتب.

*دهان تنها راه ورود میکروب ها است، صبح و عصر دندان ها را با مسواکی که آلوده به ماده ضد عفونی باشد بشوئید/. از خوردگی دندان یا پیله کردن آن بر حذر باشد و هر از چند ماه دندان هایتان را به دندان پزشک نشان دهید، که باعث اغتشاشات ریوی، و هضمی و زخم معده یا آپاندیسیست نشوید.

*بینی راه دیگری برای ورود کثافات است. در زمستان و در زمان شیوع بیماری گریپ هر شب ان را با وازلین ضد عفونی کنید و اگر حس می کنید "که بینیتان گرفته است" واکسن تزریق کنید.

چهارمین شرط: فراموش کردن پزشک ممنوع؛ هیچ وقت از مراجعه به پزشک پرهیز نکنید! چرا که اولین عامل بدبختی خودتان هستید ولا غیر. ممکن است حالاتی کسل باشید یا دردهای کوچک و جزیی داشته باشید مثل یک موتور که گاهی سیم کلاج یا سیم گازش فرسوده و باید ان را تعویض کرد بدن ادمی هم به این شکل است باید کوچکترین و جزیی ترین اتفاق در بدن به دکتر مراجعه کرد. بدواً اکثر مشکلات جامعه به کبد مربوط می شود و آمار زیادی را به خود اختصاص داده مثلا خود بنده کبد چربی داشتم که بعد از مراجعه به دکتر نسخه ای گیاهی نوشت و کاملاً درمان شدیم می گفت شما باید اب انار یا خاک شیر هر روز یک استکان کوچک میل کنید کافی است. که کبد شما را ارام و تمامی سموم و چربی ها را از بین می برد. البته این را هم باید خاطر نشان کرد که کبد مدافع بدن در برابر سموم است که بکلی اثرات ان ها را خنثی می کند. و بواسطه عمل قندی و مواد جوش اورنده اش یک بخاری برای بدن محسوب می شود. پس بهرین مولد ماده صفرائی همین کبد است که روده های ادمی را از سموم تصفیه و عضلات را نیرومند می سازد.و آلت هاضمه به شمار می رود.

جملات پایانی:

1-مغزتان را به طریق مثبتی به کار بی اندازید.

2-قوای خود را به طور منظم و موافق بهداشت بکار بی اندازید.

3-شناختن خود و دیگران را بیاموزید.

4-خوشحالی روح در کار کردن است، روحت را تربیت کن.

5-بدنتان را کاملا مواظبت کنید و نگذارید پرگوشت و فرسوده و فربه شود.

جمله های تحول برانگیز روزانه من!

خوبی تو را به خداوند می رساند به ملکوت اعلا ...

خوب باش و خوب زندگی کن...

ها ,یک ,ان ,ای ,کند ,هم ,می شود ,است که ,ها را ,که در ,می کند

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بماند یادگاری تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و هتلی دانلود خلاصه کتاب و دانلود کتاب تولد بانک نمونه سوالات ننقشه برداری درجه ۲ فنی و حرفه ای یک یار داروخانه اینترنتی استار 花の子 | Hananoko ویلا و سوئیت جنگلی در روستای جعفرآباد نوده ملک استان گلستان LandscapeGarden